Träningsevent, 6-8 juli

Dags att komma igång med träningen? Eller vill du få ny träningsmotivation? Då ska du söka denna kurs.

Hälsosam på en vecka

Vi kommer erbjuda träningspass som yoga, core, styrkelyft, kettlebell, 3D-träning, medicinboll, meditation och HIIT. Detta kryddar vi med föreläsningar om motivation, kost, fascia och hälsa.

Är du redo att motiveras och inspireras? Då ses vi i sommar.

Vi börjar fredagen den 6 juli kl. 14.30 med eftermiddagsfika. Kursen beräknas sluta söndagen den 8 juli kl. 15.30 med eftermiddagskaffe.

Kostnad för kursen är 1.220 kr.
Logi tillkommer med 300 kr/natt. Egna sängkläder medtages.

Ytterligare information får Du genom att kontakta oss på telefon 0346-575 00  eller kursledarna
Camilla Swensson på telefon 0346-575 73 eller via mail camilla.i.svensson@regionhalland.se Christoffer Pedersen på telefon 0346-575 27 eller via mail christoffer.pedersen@regionhalland.se

Sista ansökningsdag: det går fortfarande bra att anmäla sig