Skådespelarteknik, 1-3 augusti

Kursen tar sin grund i Stanislavskijs teorier om skådespeleri, den psykologiska realismen, och dess moderna former. Omväxlande övningar och scener från både klassiska och moderna pjästexter.

 

Skådespelarteknik

Under ett antal dagar utvecklar vi vårt skådespeleri genom omväxlande övningar och scener från både klassiska och moderna pjästexter.
Har du testat på teater lite innan är det en fördel, men det viktigaste är att ha ett öppet sinne och en vilja att lära sig mer!
Viss förberedelse kan behövas, i så fall kommer texter att skickas ut, så att deltagarna har ett hum om de olika pjäsernas handling. 

Lärare på kursen är Linus Widner. Linus är till vardags lärare på Katrinebergs folkhögskolas skådespelarlinje och arbetar huvudsakligen med skådespelarlinjens fördjupningsår, både vad det gäller grundövningar samt slutproduktion och tillhörande turné.

Vi börjar onsdagen den 1 augusti kl. 08.30. Kursen beräknas sluta fredagen den 3 augusti kl. 16.00.

Kostnad för kursen är 1.220 kr, vilket inkluderar helpension.
Väljer du att inte bo på skolan är priset 700 kr.
Egna sängkläder medtages.

Ytterligare information får Du genom att kontakta oss på telefon 0346-575 00  eller kursledaren Linus Widner på telefon 0346-575 19 eller via mail linus.widner@regionhalland.se

Sista ansökningsdagen är 18 juni.