Fotbollskonsulent

Vill du kunna arbeta med fotboll?

 Utbilda dig till Fotbollskonsulent – ettårig utbildning på Katrinebergs folkhögskola!

 Utbildningen vänder sig till dig tjej eller kille som är intresserad av idrott och fotboll, och vill kunna arbeta inom detta område, som tränare, instruktör, utvecklare eller liknande. Under ett varierande och aktivt år får du möjlighet att lära dig mer om fotboll, ledarskap, träning, psykologi, föreningsliv, arrangemang m.m., i både teori och praktik.

I utbildningen ingår bl a Svenska fotbollförbundets tränarutbildningar C och B, domarutbildning, studiebesök hos intressanta klubbar, praktik och möjligheter till en studieresa utomlands.

Du hittar mer om kursinnehållet här

 Utbildningen till fotbollskonsulent finns på Katrinebergs folkhögskola, i Vessigebro strax utanför Falkenberg. Här finns en härlig miljö och fina möjligheter i form av t ex fullstor idrottshall, fotbollsplan, gym, parkmiljö, internatboende m.m. På utbildningen möts du av lärare med stor erfarenhet av idrott och fotboll. Vi har många års erfarenheter som tränare, tränarutbildare, distriktförbundskaptener, fystränare, idrottspsykologisk rådgivare, samt ett stort kontaktnät inom fotbollen.