Deltagarstödsteamet

Deltagarstödsteamet strävar efter att du som deltagare ska trivas och må bra under din studietid hos oss på Löftadalen. Vi finns här för att stödja dig.

Deltagarstödtseamet finns här de flesta vardagar och ibland på kvällarna. Vi samarbetar kring frågor som rör ditt välbefinnande och dina studier. Vi träffas säkrast på vårt kontor i A-huset fredagar kl. 9-12.

Läs mer om vårt internatboende och fritidsaktiviteter .

Vi som jobbar i Deltagarstödsteamet

Dahir Mohamed Abdirahman - Etableringspedagog/ Deltagarstödjare på Allmän kurs och arbetar främst med Nybyggarna. Dahir arbetar med fritidsaktiviteter en  kväll i veckan.

Ahmad Sarhangi - Etableringspedagog/Deltagarstödjare på Allmän kurs och arbetar främst med Nybyggarna. Ahmad arbetar med fritidsaktiviteter en kväll i veckan.

Freddie Roth - Etableringspedagog/ Deltagarstödjare och ansvarig för skolans internat. Han arbetar med internatfrågor samt fritids- och friskvårdsaktiviteter. Han arbetar en kväll i veckan.

Therese Winqwist - Arbetsledare för skolans Deltagarstödsteam

Kristina Johansson - Kurator och Studie- och Yrkesvägledare (SYV) och samordnare för skolans Deltagarstödsteam. Kristina har en egen sida där du kan läsa mer.