Bo på internat

Du kan bo på internatet medan du pluggar på Löftadalen. Här får ni visa omsorg och hänsyn till varandra, men skapar även livslånga vänskapsband eftersom ni bor i ett kollektiv.

internatelever Personal på internatet

Lotta Linde är internatansvarig och till henne och övriga personer i Deltagarstödsteamet kan du vända dig om du exempelvis har frågor kring ditt boende och/eller fritidsaktiviteter.  

Boendealternativ

Karta över våra internatboende

Se översikt över våra boenden här (PDF-dokument, 189 kB).

Bryggan
På Bryggan bor man fyra personer i var sitt enkelrum. Det finns två duschar och två toaletter i varje Brygga. Utanför enkelrummen finns ett mindre gemensamt utrymme med soffa och pentry. Det finns totalt 26 enkelrum på Bryggan.
Pris: 5200kr/4 v

Piren
På Piren bor du i ett enkelrum. Du delar dusch och toalett med din granne. Det finns ett vardagsrum och kök som är gemensamt för alla boende på Piren. Det finns totalt 20 stycken enkelrum på Piren.
Pris: 5200kr/4 v

Skäret
9 dubbelrum med hög standard - arbetsplats, datakommunikation och dusch/toalett i rummet. Två av rummen har dessutom specialinredning (elevarbeten 2015). På Skäret kan du antingen bo själv eller dela ett dubbelrum. Du som önskar bo i dubbelrum kommer i första hand få placeras där. 
Pris:
5900kr/4 v (enkelrum), 4400kr/4 v (del i dubbelrum)

Bryggan, Piren och Skäret finns i skolbyggnaden.

Skutan
På Skutan bor du i ett enkelrum. Du delar dusch och toalett med din granne och det finns 22 stycken enkelrum på Skutan. Ni delar vardagsrum, kök och tvättstuga. Skutan ligger på skolans område.
Pris: 5600kr/4 v

Kajutan
20 enkelrum med hög standard - arbetsplats, datakommunikation och dusch/toalett i rummet. Kök och vardagsrum finns på internatboendet. Detta är ett alkoholfritt boende, samt tyst boende efter kl 22.00.
Pris: 5900kr/4 v

internatelever i köket på "Skutan"

Bilden visar Skutans kök och allrum.