INSTÄLLD - 11 - 15 juni - En vecka i musikalens värld

Slutsecenen i en musikal med hel ensembleUnder den här veckan får du smaka på ett urval av musikallåtar, från klassiker till modernt med fokus på dans, sång och rytmik.

Du får testa på att vara musikalartist för en vecka, och vem vet, det kanske är något du vill fortsätta med efteråt?

Ansök senast:  30 april

Kostnader:  4.800 kr kost och logi, 3.900 kr utan logi.

Avbokningsregler:

Ansökan är bindande. Om du behöver boka av kursplatsen gäller följande:

• Avbokning senare än 20 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften.
  • Avbokning senare än 30 dagar före kursstart debiteras 30% av kursavgiften.
  • Om du har läkarintyg på att du inte kan genomföra kursen tar vi inte ut någon avgift.
  • Om kursen måste ställas in på grund av för få anmälda hör vi av oss så fort vi vet, dock senast 30 dagar före kursstart.

Länk till ansökan

OBS! Ansökan inleds med en inloggningsfunktion där e-post är ditt användarnamn och du ska också hitta på ett lösenord som du kommer ihåg.

Våra kursledare:

Gustav Borehed

foto på gustav borehedLärare på Danslinjen och Musikallinjen.

Utbildning: Performing Arts School, Göteborg. Professional Tap Training Program, Escola Luthier d’Arts Musical, Barcelona.

Erfarnehet: medverkat i uppsättningar som: "Pippi Långstrump på de sju haven" på Lerbäcks Teater, "Crazy For You" på GöteborgsOperan samt "Moustache, The Rhythm Musical" av Coco Comin på Teatre Apolo i Barcelona.

Gustav har även arbetat på Daftö Resort som showartist, skådespelare och trubadur. Han har koreograferat och medregisserat konserten "Project:Examination" tillsammans med stråkkvartetten MalvaKvartetten.

År 2016 mottog Gustav "Hjalmar Berglunds Revystipendium".

e-post: gustav.borehed@regionhalland.se

Malin Johansson

foto på malin johanssonDanspedagog på Danslinjen och Musikallinjen.

Undervisar i: Jazz, med inriktning för dans eller musikal.

Utbildning: Löftadalens Folkhögskolas danslinje samt Iwanson International School of Contemporary Dance 2017.

Under utbildning har jag jobbat som koreograf i tre olika stycken.

e-post: malin.d.johansson@regionhalland.se

Alexander Orest

Alexander OrestLärare på Danslinjen och Musikallinjen.

Sångpedagog och kompositör.
Undervisar i sång (uttryck, känsla och teknik), rytmik och GEMU.

Utbildad på Artisten vid Göteborgs Universitet med huvudämnena sång och musikdramatik.

e-post: alexander.orest@regionhalland.se