18 - 21 juni - Intensive course in English

Åk till Sveriges Brighton och träna engelska!

Är du mellan 13–18 år (ca) och vill ha extra träning i engelska? Kanske vill du höja betygen, bli lite säkrare på att prata engelska innan resan, eller bara tycker det är kul med språk? Välkommen på engelsk intensivkurs! Under fyra dagar får du möjlighet att utveckla din engelska på ett kreativt sätt. Ta gärna med din egen smartphone, surfplatta eller laptop så använder vi digitala verktyg som stöd!

badstranden vita sand nedanför skolan

Kursen pågår dagtid under vecka 25, måndag 18 juni till torsdag 21 juni, på Löftadalens folkhögskola i Åsa. Under fyra dagar får du möjlighet att utveckla din engelska på kreativa och roliga sätt.

Om vädret tillåter har vi givetvis lektionerna utomhus. Har du önskemål för vad du vill eller behöver jobba med? Det fixar vi!

Kostnad för 4 dagars kurs inklusive lunch och fika: 750kr (OBS! 2017 års pris - vi kommer att momsbelägga vissa delar av kursen)

Sista ansökningsdag: 30 april (OBS! Digital anmälan startar inom kort)

Jag som leder kursen heter Therese Winqwist, är legitimerad gymnasielärare i engelska och erfaren språkreseledare utomlands. Om du har frågor, kontakta gärna mig på Therese.Winqwist@regionhalland.se eller 073-047 28 93,
praktiska frågor kan ställas till e-post loftakonferens@regionhalland.se,

Här kommer länken till anmälan att finnas.

OBS! Ansökan inleds med en inloggningsfunktion.

Avbokningsregler:

Anmälan är bindande. Om du behöver boka av kursplatsen gäller följande:

• Avbokning senare än 10 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften.
  • Om du har läkarintyg på att du inte kan genomföra kursen tar vi inte ut någon avgift.
  • Om kursen måste ställas in på grund av för få anmälda hör vi av oss så fort vi vet, dock senast 7 juni.

Länk till ANMÄLAN!

vykort på Löftadalens folkhögskola