Inspirationsdagarna 12-14 jan 2018 - Dansen som konstform -

Löftadalens Conservatory Winter Academy välkomnar dig till Inspirationsdagarna 2018 på Löftadalens folkhögskola. Vi presenterar stolt våra fantastiska lärare, från A till Ö: Sofia Barkevall, Gustav Borehed, Lena Cederwall Broberg, Gunilla Hammar, Monica Milocco och Malin Zaki. Blandningen och erfarenheten är stor i denna grupp - från Eldfågeln till melodifestivalen.

För danslärare, danspedagoger och yrkesverksamma dansare från 20 år.

Välkommen till årets upplaga av inspirationsdagarna!

dansande änglarUnder tre dagar får du möjlighet att gå helt in i dansens fantastiska värld. Här kan du bo på folkhögskolans fina internat, dansa hela dagarna i våra stora härliga danslokaler, äta god och hemlagad mat i restaurangen och för att inte tala om den vidunderliga utsikten över havet.

Vår stora och samtida danssal på över 200 kvm erbjuder fantastiska resurser till dans och utveckling, vilket ger oss möjlighet att erbjuda dansklasserna i helgrupp.

 I denna länk kan du läsa om våra kompetenta lärare som kommer att finnas med under kursen.

Boendet kommer att vara på folkhögskolans internat och i kursavgiften ingår del i dubbelrum. Har du speciella önskemål gällande kost så anmäler du det i den digitala anmälan.

Kursen startar fredagen den 12 januari 2018 kl. 11.30 med incheckning och lunch och avslutas med utvärdering ca kl.16.30 på söndagen den 14 januari.

Obs! Tänk på att fotografering och filmning inte är tillåten under lektionstid. Tid är avsatt efter varje lektionspass för egen dokumentation.

Vägbeskrivning till Löftadalen: Öresundståg med avstigning på Åsa station, tågen både norrifrån och söderifrån stannar runt 11.00 i Åsa. Därifrån finns bussförbindelse till Åsa centrum. Länk till "Hitta till oss".

Kurskostnaden är 2595 kr

I kursavgiften ingår, förutom undervisning, del i dubbelrum, lunch, middag och fika.

Sista anmälningsdag: fredagen den 8/12. 
Tänk på att anmälan är bindande.

Anmälan görs digitalt. Vi kommer inom kort att publicera en länk till anmälan.

Varmt välkommen till Winter Academy inspirationsdagar - Dansen som konstform!

Lena Cederwall Broberg, Marja Sipola Cuss, Ottilia Bergström & Sofia Barkevall

Har du praktiska frågor kring boende eller annat kontakta oss via e-post loftakonferens@regionhalland.se.

Dansen som konstform

Digital ansökan

Jag anmäler mig till kursen Obligatoriskt

Personuppgifter

Utbildning/Erfarenhet

Jag är utbildad dansare Obligatoriskt
Jag är fyllda 20 år Obligatoriskt

Boende

Önskar: Obligatoriskt
Specialkost? Obligatoriskt
Hur fick du information om kursen? Obligatoriskt

Bra att veta: Vi skickar ingen bekräftelse på din ansökan - utan läs sidan som kommer upp när du tryckt på skicka. Inbjudan, program och faktura skickas ut i god tid innan kursstart. GIVETVIS kontaktar vi dig omedelbart om kursen är fulltecknad.