INSTÄLLD - 25-29 juni - Besök myternas värld

Vill du veta mer om gudar, monster och hjältar i grekisk mytologi? Viveca Olsson och Jenny Högström Berntsson, som båda forskat om det antika Grekland vid Göteborgs universitet, bjuder på möjligheten att förkovra sig i grekisk mytologi under 5 dagar med en fantastisk havsutsikt som bakgrund.

I vår natursköna omgivningen varvar vi föreläsningar och gruppdiskussioner med trevligt samkväm och god mat. Tillsammans planerar vi eventuellt också en veckas vistelse till myternas huvudstad Aten, kanske redan i september. I gudarnas och hjältarnas hemland beskådar vi bland annat Agamemnons dödsmask, Dionysos teater och Atenas helgedom på Akropolis.

I kostnaden för kursen ingår mat och inkvartering på Löftadalens folkhögskola i 4 nätter. Förberedelser och priser för en eventuell utlandsvistelse kommer att planeras tillsammans med deltagarna.bildcollage från antikens Athen

Sista ansökningsdag: 30 april

Kostnad: 4.800 kr för kost och logi. 3.900 kr för kost utan logi

Avbokningsregler:

Ansökan är bindande. Om du behöver boka av kursplatsen gäller följande:

  • Avbokning senare än 20 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften.
  •  Avbokning senare än 30 dagar före kursstart debiteras 30% av kursavgiften.
  • Om du har läkarintyg på att du inte kan genomföra kursen tar vi inte ut någon avgift.
  • Om kursen måste ställas in på grund av för få anmälda hör vi av oss så fort vi vet, dock senast 30 dagar före kursstart.

Länk till ANSÖKAN!

OBS! Ansökan inleds med en inloggningsfunktion där e-post är ditt användarnamn och du ska också hitta på ett lösenord som du kommer ihåg.