Deltagarstödsteamet

Vi strävar efter att du som deltagare ska trivas och må bra under din studietid hos oss på Löftadalen. Vi finns här för att stödja dig.

Deltagarstödtseamet finns här de flesta vardagar och ibland på kvällarna. Vi samarbetar kring frågor som rör ditt välbefinnande och dina studier.

Vi som arbetar i deltagarstödsteamet är:
Ahmad Sarhangi, Dahir Mohamed Abdirahman, Freddie Roth och Ulrika Mjölnevik.
Vi träffas säkrast på vårt kontor i A-huset fredagar kl. 9-12. Välkommen!

Kristina Johansson  är vår Kurator och Studie- och yrkesvägledare och samordnare för deltagartödsteamet. Kristina har en egen sida där du kan läsa mer. 

Du kan läsa mer om vårt internatboende och fritidsaktiviteter genom att klicka på följande länkar: fritid, internatfrågor och fritidsaktiviteter

bild på Kristina Johansson

Kristina Johansson - Kurator & Studie- och Yrkesvägledare (SYV) och samordnare för skolans Deltagarstödsteam.

Dahir Mohamed Abdirahman - Etableringspedagog/ Deltagarstödjare på Allmän kurs och arbetar främst med Nybyggarna. Dahir arbetar med fritidsaktiviteter en  kväll i veckan.

Ahmad Sarhangi - Etableringspedagog/Deltagarstödjare på Allmän kurs och arbetar främst med Nybyggarna. Ahmad arbetar med fritidsaktiviteter en kväll i veckan.

Freddie Roth - Etableringspedagog/ Deltagarstödjare och ansvarig för skolans internat. Han arbetar med internatfrågor samt fritids- och friskvårdsaktiviteter. Han arbetar en kväll i veckan.

Ulrika Mjölnevik - Etableringspedagog/Deltagarstödjare och hjälper till med internatfrågor. Hon arbetar också med fritid- och friskvårdsaktiviteter en kväll i veckan.

Therese Winqwist - Arbetsledare för skolans Deltagarstödsteam