Information om arrangemanget

Vi kommer alla att åka med buss in till Svenska Mässan i Göteborg och vara där under hela öppningsdagen.

Bokmässan 2018 - Program

Bokmässan är Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen. Mässan startade 1985 och hade då 5 000 besökare. Sedan dess har den vuxit betydligt och mottar nu årligen runt 100 000 besök under fyra dagar i september. Mässan är ett spännande evenemang för såväl en branschpublik som för allmänheten. 35% av besökarna är branschbesökare och de två största grupperna bland dessa är lärare och bibliotekarier.

Årets bokmässa bjuder på tre teman i programmet: Respekt, Bild och Mediafrågor. Dessutom flyttar deckarfestivalen Crimetime in på mässan.

Seminarier

Seminarieprogrammet 2018 (torsdag) (seminariekort behövs)

Scenprogram

På ett dussintal scener runtom på mässgolvet avhandlas ämnen som hälsa, populärvetenskap, matlagning, serier och skola. Alla scenprogram ingår i entrébiljetten till utställningen. Mer information om scener och temaavdelningar hittar du här.

Monterprogram

I utställarnas montrar pågår massor av spännande aktiviteter hela dagarna. Intervjuer med kända författare, signeringar, uppläsningar, tävlingar och direktsändningar i radio och tv samsas om utrymmet. Monterprogrammen ingår i entrébiljetten till utställningen och du kan läsa om dem här.