Information om arrangemanget

Konsert i Salongen med Bright Blue Gorilla, Robyn Rosenkrantz och Michael Glover. Denna kreativa duo, gör läsårets första liveframträdande på skolan. Förutom att framföra sin musik så kommer de också visa prov på sin kunskap att göra film.

Musikgruppen Bright Blue Gorilla, Michael Glover och Robyn RosenkrantzRobyn Rosenkrantz och Michael Glover bildade Bright Blue Gorilla 1990, när de slutade sina jobb i Los Angeles och sålde allt de ägde utom sina gitarrer. De köpte envägsbiljetter till Europa och med attityden "Gör det bara" så startade de göra skivor, turnerade som tokiga och spelade in filmer där de filmade, agerade och regisserade själva. Officiell website: http://www.brightbluegorilla.com

De har turnerat världen över medan de skapat musik och film. De har uppträtt på biografer, konsertsalar, festivaler och precis på alla möjliga andra ställen som du kan tänka dig. Robyn och Michael har levt ett kreativt äventyrsliv de senaste 20 åren och "they're still going strong". Bright Blue Gorilla har en slogan "Remain Calm....Share Your Bananas...."