Information om arrangemanget

Konsert med Agnes Jalmell: Sleepless With my Thoughts & Oscar Carlsson: Last of the Apes (Singer/Songwriterlinjen, år 2)

Den 23 maj kl. 19:00 intar Agnes Jalmell med band scenen på Löftadalens folkhögskola. Agnes går andra året på Löftadalens Singer/Songwriterutbildning och har under årets gång spelat in en EP som släpps i början på juni.

Med målande melodier som förvånar skriver Agnes låtar som är lika sagolika på sång och gitarr som med ett fullt band. Med sin hemlighetsfulla attityd och en röst som fyller hela rummet ger hon liv till ett drömskt sound som får en att vilja sväva. Hon inspireras av artister som Amason, Slowgold, Dolce, Dungen och Tame Impala.

Agnes Jalmell

Oscar Carlsson är sångare, gitarrist och låtskrivare i Last of the Apes och går år 2 på Löftadalens Singer/Songwriter-linje. Detta är hans slutkonsert på skolan som binder ihop hans projekt att släppa en EP. EP:n släpps tidigt i sommar.

Med influenser av band som bland annat Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Stone Sour och Nirvana, spelar Last of the Apes melodisk poppig rock med attityd. Varför krångla till det mer än så?

Oscar Carlsson - Last of the Apes

Efterföljande Öppen scen: Alla är välkomna upp på scen - du kan sjunga/spela, läsa dikt, visa konst, berätta, dansa eller vad du nu vill visa upp för andra. Öppen scen i Salongen arrangeras av Singer-Songwriterlinjen. Kontakta någon av eleverna om du vill uppträda. Det finns fika i pausen.
Gratis entré. Välkommen!