Bild- och konstlinjen - lediga jobb

Jobba på Bild&Konstlinjen på Löftadalen. Vi söker gästlärare och modeller till höstens kurs.

bildlinjens ateljéVi söker modeller

Bild&Konstlinjen är en utbildning som koncentrerar sig på att gestalta människan i rummet och därför behöver vi kontakt med modeller. Du kan vara lång eller kort, rund eller smal, gammal eller ung - det spelar ingen roll. Det som är viktigt är att du har viss vana att arbeta som modell; både med och utan kläder, samt både i korta och långa ställningar; korta för kroki, och dagslånga för modellmåleri.

Vi har oftast kroki halvdagar mellan 9-12 eller 13-16, ibland modell hela dagen eller flera dagar mellan 9-16.

För mer information och intresseanmälan kontakta:
Brita Wanngård, e-post: brita.wanngard@regionhalland.se
Kursansvarig Bild&Konstlinjen

Vi söker gästlärare

Vi tror att en bra utbildning har många röster. Nu har vi plats för flera röster - dvs gästlärare - på Bild&Konstlinjen på Löftadalen.

Som Gästlärare har du en period/ämne i ateljén och därefter en period på Bild&Konstlinjen på nätet. Perioderna är en eller två veckor långa. Det övergripande temat är att gestalta människan i rummet vilket betyder att du behöver vara bekväm med att undervisa i kroki som ingår i utbildningen.

Material som vi använder är inom främst teckning och målning: svartvita tekniker, kritor, akryl, olja och blandtekniker. Inom form arbetar vi oftast med papper, ståltråd, kartong, lera och även återbruksmaterial. Du kommer in med ditt uttryck och din kunskap och erfarenhet i det material du föredrar.

Vi har en miljöprofil på skolan vilket betyder att särskild hänsyn behöver tas till att arbeta så miljövänligt som möjligt.

Är du intresserad av att dela med dig kring ditt konstnärskap och dina tekniker så kontakta oss med en presentation.

För mer information och intresseanmälan kontakta:
Brita Wanngård, e-post: brita.wanngard@regionhalland.se
Kursansvarig Bild&Konstlinjen