In the round - konsert 23 maj kl. 19

bild på Nels Andrews, Eva Hillered och Annika Fehling

Nels Andrews, Eva Hillered och Annika Fehling - 3 meriterade singer-songwriters, uppträder på vår skola med sitt program "In the round", vilket betyder att de olika artisterna kör en låt var, turas om... fast alla är på scen samtidigt. En traditionell form som ofta används i Nashville.

Trion håller i en workshop för deltagarna på Singer-songwriterlinjen och dagen avslutas med denna konsert. Välkommen! Gratis entré.

Nels Andrews, folksångare från Brooklyn, New York, inom genre Indie folk och singer-songwriter. Han har mottagit många utmärkelser genom åren och förutom att ha vunnit olika tävlingar inom folkmusik så hamnade hans album Sunday Shoes på första plats på UK Americana Chart 2004 och rankades som nr 4 på Euro Americana Chart's Top 20 album samma år.

Eva Hillered, svensk sångare, låtskrivare, sångpedagog och musikterapeut. Eva är vd och grundare av Sångskolan på nätet och har skrivit boken Lathund för låtskrivare, Norstedts förlag 2009. Eva har bland annat arbetat med Eva Dahlgren, Anders Glenmark, Peter Lundblad med flera. Vid grammisgalan 1988 nominerades Eva i kategorin "Årets nykomling".

Annika Fehling är en turnerande svensk singer-songwriter, boende på Gotland. Hon har till dags dato utkommit med 12 CD-album. Annika är också en tredjedel av den gotländska gruppen GLIMRA. Med rötter i Americana/ folk/ pop och visa har Annika turnerat i Sverige, Danmark, Tyskland, Irland, UK, Norge, Schweiz och USA. Hon har varit med i MelodiFestivalen, medverkar på andra artisters skivor, och skriver även musik till utställningar och teaterföreställningar. Annika driver singer-songwriter-klubben Living Room i Visby, liksom Club Acoustic, är konstnärlig ledare för Visbyfestivalen, och arrangerar internationella Songwriters Retreats, såväl som workshops och seminarier i låtskrivande och performance.