#KULTURONSDAG 6 mars kl 19 - Konsert med Lily Arbor

Lily Arbor: "Longing For the Sun"

Lily Arbor

Denna onsdag kommer duon Lily Arbor, som består av Lovisa Nilsson och Felicia Darhult Störby från singer/songwriterlinjen år 2, att inta Löftadalens scen.

Hösten 2017 bildades Lily Arbor - duon som med rötter ifrån Falkenberg nu är aktuella med sin debut EP.

Vännerna Lovisa Nilsson och Felicia Darhult Störby bakom duon är enligt dem själva mer redo än nånsin för att släppa sin första EP som de jobbat med under hösten. ”Longing For The Sun” grundar sig i självrannsakan, vemodig kärlek och en känsla av att längta bort. Varje låt har sin egen ton, men helheten känns självklar för Lovisa och Felicia.

De ville få ett organiskt, genuint sound och därför har de gjort det mesta själva för att behålla känslan de först hade när låtarna skrevs.

Duon influeras av amerikansk folkmusik, indiepopgenren och avskalad, klassisk singer-songwritermusik. När du lyssnar på Lily Arbor får du en liten inblick i vad som kan gömma sig långt inne i två unga kvinnors hjärtan. Live märks det tydligt att det finns en speciell kemi mellan de stämsäkra och samspelta vännerna. De utstrålar en musikalisk enkelhet, men när deras sköra röster vävs samman skapas en stund av magi.

Det finns fika.

Gratis entré. Välkommen!