Kvällskonsert "Springsteen på svenska" 18 maj kl. 19

Bild på trion My Quiet CompanionMy Quiet Companion spelar sin föreställning "Hungriga hjärtan". Det blir avskalade American/singer-songwriterversioner av Bruce Springsteens låtar mixat med prat som ibland gränsar till stand-up och som ger personliga inramningar till låtarna.

Gratis entré!

Läs här om publikens reaktion efter föreställningen. (PDF-dokument, 166 kB)

Gruppmedlemmar

Henrik Cederblom: sång och gitarr
Sofia Ekberg: sång och gitarr
Patrick Rydman: sång, gitarr och slagverk

Sofia Ekberg är sångerska, låtskrivare och musiker. Efter sin utbildning på Balettakademin i Göteborg har hon deltagit i ett stort antal musikaluppsättningar både i Sverige och utomlands. Under senare år har Sofia fokuserat mer på att skriva egna låtar. Hon släppte debut-EP:n All The Small Details 2013 och driver singer/songwriter-linjen på Löftadalens folkhögskola i Åsa, Halland.

Patrick Rydman är sångare, musiker, låtskrivare och producent. Han har gjort två soloplattor, jobbat med barnföreställningar i Big Wind och körperformance med Sångensemblen Amanda. Patrick har också producerat andra artister samt verkat som teatermusiker och kompositör för scen och radio. Som låtskrivare arbetar han tillsammans med kollegor både i Sverige och utomlands.

Henrik Cederblom har spelat med bla Sofia Karlsson, Freddie Wadling, Den Fule och Sofie Livebrandt samt skrivit musik för teater och radio, bl.a Sveriges Radios julkalender 2012. Han driver också inspelningsstudion Epidemin i Göteborg, där han spelat in och producerat så vitt skilda artister som Daniel Lemma och Arne Weise.