Nationaldagsfirande 2017

Nationaldagsfirande och picknickfestival 6 juni kl. 14-17 på Löftadalens folkhögskola.

affisch nationaldagsfirande

Välkommen att fira Sveriges nationaldag. Ölmevalla hembygdsgille och Löftadalens folkhögskola samarrangerar ett sedvanligt firande med musik, högtidstal och kaffeservering. Lokala företagare och föreningar finns representerade på plats under firandet. Vi hälsar särskilt välkomna alla nyinflyttade.

Ta gärna med egen picknickkorg, filt, familj och vänner och fira med oss.

Program

Tid: 6 juni från - dagens konferencier heter Sofia Ekberg, ledare för Singer-Songwriterlinjen

Kl. 14 - inleds med välkomsttal av rektor Michael Deubler

Kl. 14.10 - musik från scenen med Sofia Ekberg och Patrik Rydman (My Quite Companion).

Kl. 14.55 - ÅSA365

Kl. 15 - Högtidstal - Christian Johansson (nämndeordf. Miljö och Hälsa, Kungsbacka kommun)

Kl. 15.15 - Sveriges nationalsång

Kl. 15.20 - Folkkören under ledning av Clifford Ling

Kl. 15.40 - Allsång

Kl. 15.55 - Kungsbacka kommun

Kl. 16.00 Maximus - barnföreställning

Kl. 16.40 - Frillekören

Kl. 17 - Slut

Nyinflyttade hälsas välkomna till Åsa.

Arrangörer: Ölmevalla Hembygdsgille, Kungsbacka kommun, ÅSA365 och Löftadalens folkhögskola