Öppet Hus den 23 april kl. 10-15

Den 23 april 2016 hade vi Öppet Hus. Många kom hit som var nyfikna på studier eller bara sugna på en trevlig utflykt!

På skolan finns ett stort miljötänk och därför anordnade vi "Klädbytardagen" och vi återvann böcker. Titta ned i våra boklådor (de finns fortfarande kvar) - Var så god och ta! Boktips har vi hängt upp på en röd tråd.

 
elever på stranden nedanför skolan

OBS! Gammal text från årets Öppet Hus: Skolans utbildningar håller öppet sina undervisningslokaler, verkstäder och ateljéer för dig som är intresserad av att studera till hösten eller som bara är nyfiken på vår skola. Möt lärare och deltagare på alla våra utbildningar.

Du kan träffa vår personaloch få bra information om våra utbildningar. Deltagarstödjarna är på plats och kan berätta och visa hur eleverna bor och studerar.

Du kan givetvis besöka oss även när vi inte har Öppet Hus. Ring eller e-posta för att boka studiebesök.

Länk till Öppet Hus-program.

Länk till INFO om KLÄDBYTARDAGEN.

Under hela dagen serveras det gratis fika i matsalen - det vankas rabarberkaka. Vår restaurang Nidingen serverar lunchsoppa mellan 11.30 - 13.30. Lunchsoppan kostar 40 kr och intäkterna går till vår vänskola Kilwa Masoko FDC i Tanzania.

Vår sedvanliga VÅRUTSTÄLLNING finner du i stora samlingssalen - salen med den vidunderliga utsikten mot havet.

VERNISSAGE 22 april kl. 19-21

Du är välkommen hit redan den 22 april. Mellan kl. 19-21 är det Vernissage på skolan med invigningstal, tilltugg och mingel. Det är deltagarna på Bild, Textil och Keramik som visar upp sina konst. Årets utställning heter "FRÅN ALLA HÅLL". Du kan samtidigt passa på att lämna i 5 plagg till KLÄDBYTARDAGEN (info hittar du här).

Affisch vernissage kl 19 22 april 2016