Nyheter

 • 10 april 2018

  Bevara munhälsan och må bättre

  Att inte ha ont i munnen, att kunna äta och njuta av måltider, att känna sig ren och fräsch i munnen borde vara självklart för alla, men visste du att munnen lätt glöms bort? Försämrad munhälsa kan leda till svårighet att äta, undernäring, lunginflammation, hjärt- och kärlsjukdomar, stroke och inte minst försämrad livskvalitét för den enskilda.

 • 9 april 2018

  Solen skiner, fåglarna kvittrar och träden har börjat blomma

   Är du en av dem som inte kan njuta fullt ut på grund av att du är allergisk?

  Kent Åke är barnallergolog och möter ofta patienter med pollenbesvär. Här kommer några hjälpsamma tips från honom om hur du kan lindra besvären:

 • 12 januari 2018

  Besöksrestriktioner på avdelning 62, 63 och 17 vid Hallands sjukhus Halmstad

  På denna tiden av året förekommer det många smittor och därför tillåter vi tills vidare enbart besök av föräldrar och syskon på barnavdelning 62, 63 och 17 (neonatal) vid Hallands sjukhus Halmstad.

   

 • 13 december 2017

  Följ vår julkalender på Facebook

  För tredje året i rad kan du som invånare ta del av Hallands sjukhus julkalender på vår sida på Facebook. I år är temat "prylar i sjukvården".

 • 5 september 2017

  Blodgivning är livsviktigt!

  Oskar jobbar som biomedicinsk analytiker vid Blodcentralen i Halmstad. Du möter honom och hans kollegor när du ska lämna blod här. Som du ser är han själv också blodgivare.

 • 5 september 2017

  Inte längre AT-läkare!

  Ida, Sandra, Anna, Sofia, Lisa och Gustav har gjort sin allmäntjänstgöring (AT) de senaste 21 månaderna i Halmstad. Nu är de redo att fortsätta sin karriär som läkare - fem av dem fortsätter på Hallands sjukhus.

 • 21 augusti 2017

  Sista avsnittet: "Framtidens sjukvård"

  Nu kan du lyssna på det sista avsnittet av Hallands sjukhus sommarpodd. Programvärd är Markus Lingman, överläkare och områdeschef, som delar med sig av sina tankar om framtidens sjukvård utifrån forskning, data och sin egen erfarenhet.

 • 15 augusti 2017

  "När livet närmar sig sitt slut"

  Det sjätte, och näst sista, avsnittet av Hallands sjukhus sommarpodd är här. Dagens programvärd är Anna Myredal, kardiolog och chefläkare, som bland annat lyfter fram vikten av att våga prata om döden och livskvalitet när livet närmar sig sitt slut.

 • 8 augusti 2017

  Läkarstuderande jobbar hos oss

  Johan och Anna är två av våra duktiga semestervikarier. De har studerat åtta terminer på läkarprogrammet i Umeå. I sommar har de valt att arbeta som undersköterskor på Hallands sjukhus Varberg för att få ytterligare vårderfarenhet.

 • 8 augusti 2017

  Blodgivning uppmärksammas på Blodomloppet i Halmstad

  Den 6 september anordnas motionsloppet Blodomloppet i Halmstad. Syftet är att uppmärksamma och manifestera behovet av blodgivning och att främja en hälsosam livsstil.

[Missing text /templates/netr/news/morenews for sv]

Gå till sida:1, 2, 3, 4, 5, 6, 717, 18, Nästa,