Följ mig på Facebook i sommar!

Jag heter Linn och är sjuksköterska på avdelning 2A Hallands sjukhus Varberg. Det är en urologiavdelning och här bedrivs akutsjukvård av patienter som har sjukdomar i njurar, urinvägar, urinblåsa och prostata.

I måndags mötte du Mikael, sjuksköterska på avdelning 41 Hallands sjukhus Halmstad, här på Facebook. Det är vi två som du kan följa här i sommar.

Linn brevid en skylt på avdelning 2A Hallands sjukhus Varberg

Jag fick upp ögonen för sjuksköterskeyrket när mitt första barn kom till världen tre månader för tidigt och jag fick följa sjukvården på nära håll. Jag spenderade flera månader på
neonatalavdelningen och blev också delaktig i vården av mitt barn. Personalen var fantastisk och erfarenheten därifrån fick mig att välja yrket sjuksköterska.
Jag började arbeta på avdelning 2A i början av maj i år efter att ha träffat min chef på ett mingel på sjukhuset som anordnas för sjuksköterskestudenter varje år. Ett gott ledarskap betyder mycket för mig och det såg jag direkt i min chef.
För mig är det viktigt att bedriva en vård där patienterna bemöts med vänlighet och respekt, att de kan behålla sin självständighet och att de får en god omvårdnad och medicinsk vård av hög kvalitet.
Hoppas du kommer att gilla mig och Mikael på Facebook i sommar. Vi ses om två veckor igen!

/Linn

Du kan följa Mikael och Linn på Hallands sjukhus sida på Facebook här: www.facebook.com/hallandssjukhus