Lyckat samarbete med daglig verksamhet i Kungsbacka!

Sofia och Helen jobbar som värdinnor på medicinmottagningen på Hallands sjukhus Kungsbacka. De kommer från daglig verksamhet i Kungsbacka kommun och har jobbat tillsammans med personalen på medicinmottagningen sedan i början av 2016.

Varje morgon har de genomgång av dagen med sin handledare Gunilla. Några arbetsuppgifter är till exempel att ha hand om köket, hålla väntrummen trivsamma och hjälpa till vid scanning och kopiering.

- Det är en väldigt mysig arbetsplats och man får mycket positiv feedback för det man gör. Jag trivs jättebra, säger Sofia.

Daglig verksamhet är en form av sysselsättning för personer som har en funktionsnedsättning, är i yrkesverksam ålder och inte har möjlighet att delta på arbetsmarknaden.

På bilden ser du från vänster Gunilla, medicinsk sekreterare och handledare, Sofia, värdinna, Marita, avdelningschef, Helen, värdinna och Sara, kontaktperson för daglig verksamhet i Kungsbacka kommun.

Vi gillar detta! Gör du också det? Gilla gärna inlägget på Hallands sjukhus sida på Facebook. Du hittar sidan här: www.facebook.com/hallandssjukhus

Deltagare i samarbetet med Kungsbacka kommun