Sommaren lider mot sitt slut, men jag fortsätter i höst!

I början av sommaren var mycket nytt för mig som nyutexaminerad sjuksköterska, till stor del för att jag var ny i min yrkesroll och ny på avdelningen. Ju längre tiden gick desto tryggare kände jag mig. Jag trivs jättebra på min avdelning och det är med ett leende som jag skriver att jag kommer fortsätta jobba på avdelning 2A i höst!

Linn i entrén till avdelning 2A

Mitt jobb handlar i grund och botten om att hjälpa människor och arbetet ger mycket tillbaka. Jag är väldigt intresserad av den medicinska biten, de bakomliggande orsakerna till varför människokroppen fungerar och reagerar som den gör. I mitt jobb som sjuksköterska känner jag också ett särskilt ansvar för mina patienter och att jag gör skillnad.

På Hallands sjukhus jobbar jag tillsammans med många olika yrkeskategorier och jag lär mig något nytt varje dag. Sjuksköterska är ett brett yrke och jag kan välja och byta olika inriktningar på min roll under hela mitt yrkesliv. Det finns också bra sätt att vidareutveckla sig på inom specialistyrken och forskning.

Nu fortsätter mitt arbete på avdelning 2A på Hallands sjukhus Varberg ute ”in real life” och det ser jag fram emot. Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte om att följa mig på Facebook.

Tack för i sommar!

/Linn

Du har kunnat följa Linn på Hallands sjukhus sida på Facebook i sommar här: www.facebook.com/hallandssjukhus