Hallands sjukhus Halmstad 100 år

För 100 år sedan, den 14 oktober 1915, invigdes den första sjukhusbyggnaden på Galgberget på det nuvarande sjukhusområdet. Det ska vi fira!

Symbol Lördagen den 17 oktober kl.10:00-14:00 firades detta med Öppet hus på Hallands sjukhus Halmstad.

Här presenterades olika verksamheter – allt från kirurgi till rehabilitering. Du gavs möjlighet att testa aktiviteter från våra verksamheter och tävla i vår tipsrunda.

”Nalleakuten” öppnades för alla barn som ville ha hjälp att pyssla om sitt eget gosedjur av våra medarbetare. Under dagen anordnades också miniföreläsningar och mycket mycket mer.

Program för dagen hittar du i menyn till vänster.

Jubileumsskriften
Inför Hallands sjukhus Halmstads 100-årsdag togs en jubileumsskrift fram särskilt för dagen. I skriften blickar vi tillbaka på sjukhusområdets 100-åriga historia.

Tryck här för att bläddra i jubileumsskriften.

Du kan också beställa ett eget exemplar genom att maila Johanna.e.karlsson@regionhalland.se Exemplaren finns i begränsad upplaga så det är först till kvarn som gäller.

Du kan också läsa mer om Öppet hus på Hallands sjukhus Halmstad i vårt evenemang på Facebook. Här hittar du det: https://www.facebook.com/events/1677209552516444/