Läkarmottagning

fotspar i sand

På vårdcentralen Laholm finns en specialistutbildad läkarstab som är redo att hjälpa dig med det du behöver för din hälsa.

Våra läkare på mottagningen:

Ewa Ribbenblad, Akbar Haidary, Iyad Al-Kord, Teo Helkkula och Tor Ingels.

Nu kan du boka tid, omboka tid och avboka tid direkt via nätet

I vår bokningskalender ser du lediga tider och kan sköta mycket av din tidsbokning själv via nätet. Bokningskalender

Du kan:

• Boka tid direkt
• Omboka tid och välj en tid som passar dig
• Avboka när du inte behöver komma
• Se din bokade tid

För att kunna boka logga in på www.1177.se
Läs mer om våra e-tjänster och hur du loggar in på www.1177.se

Långsiktig relation

Vi tror att det är viktigt både för dig och för oss att läkare och patient får möjlighet att bygga en långsiktig relation och det viktigaste för oss är att du får träffa "din" läkare varje gång du är på läkarbesök.

Vi tycker det är viktigt att vi som läkare samarbetar och tar del av varandras kunskaper och erfarenhet. Vi arbetar målmedvetet med kompetensutveckling och har en nära kontakt med Länsjukhuset i Halmstad och andra instanser inom sjukvården. Allt detta gör vi för att vi alltid ska kunna kan ge dig ett gott bemötande och moderna, väl utvärderade metoder.

Gott omhändertagande

Vi är glada över att alla i personalen ingår i ett välfungerande lag på mottagningen, så att läkare och övrig personal kan arbeta tillsammans så effektivt som möjligt för att ge dig ett gott omhändertagande.

Tidsbokning och sjukvårdsrådgivning

Se kontaktinformation här till höger.

När du ringer hit blir du uppmanad att lämna ditt telefonnummer eller tala in ett meddelande. En stund senare blir du uppringd av någon av våra sjuksköterskor.

Rådgivning

Våra specialistutbildade sjuksköterskor hjälper dig gärna med råd och vägledning om din hälsa. Om du behöver läkartid hjälper de dig med bokningen.