Facebook

Vårdcentralen Halland finns på Facebook

På vår Facebooksida vill vi ge dig mer information om det arbete som bedrivs på våra vårdcentraler i Halland och nå ut med viktig information. Vi ger dig även tips om hälsa för att du ska ha förutsättningarna att må så bra som möjligt.

Ingen medicinsk rådgivning

Du får gärna ställa frågor och lämna synpunkter, och vi finns tillgängliga för att kunna svara vardagar på kontorstid. På grund av sekretesskäl kan vi inte ge någon medicinsk rådgivning eller hantera sådant som gäller dig som patient. I så fall ring 1177 eller besök 1177.se/halland. Ring alltid 112 i akuta nödsituationer.

 

Synpunkter

Om du har synpunkter på den vård och behandling du fått ber vi dig i första hand att vända dig till din vårdcentral. Om ni inte tillsammans kan klara ut det som orsakat ditt missnöje kan du vända dig till Patientnämnden Halland för råd. Du når dem på 020-42 20 30.

Förhållningssätt

På den här sidan förbehåller vi oss rätten att censurera och radera material som skrivs av dig och som bryter mot svensk lag, mot Facebooks regler ( www.facebook.com/term.php?ref=pf), anses stötande, kränkande eller saknar relevans för sidans eller inläggets ämne. Det innebär att ett inlägg ska hållas till sakfrågan och hålla god ton.
Vi tillåter inte heller andra länkar till privata sidor, youtube-klipp eller andra tjänster än myndigheter och organisationer som Vårdcentralen Halland har ett samarbete med. Vi tillåter inte heller reklam eller marknadsföring på vår sida, utan sådana inlägg tas bort.
Alla inlägg på Vårdcentralen Hallands sida på Facebook blir allmänna handlingar. Det innebär att de kan komma att tas om hand för diarieföring.