Distriktssköterskemottagningen Västra Vall

Välkommen till Distriktssköterskemottagningen!

Du är välkommen att ringa till oss för att få råd eller komma till vår mottagning. All service som distriktssköterskan ger dig är kostnadsfri. Distriktssköterskorna är ansvariga för patienter som är listade på vårdcentralen Västra Vall.

Distriktssköterskorna har mottagning för astma, rökavvänjning, blodtryckstagning, diabetes samt kost- och motionssamtal vid övervikt. Du kan också få hjälp om du är orolig för din konsumtion av alkohol eller tabletter. Distriktssköterskorna har också en hjärtsviktsmottagning. Tag kontakt med respektive distriktssköterska.

OBS!  Öppna Blodtrycksmottagningen Västra Vall är idag, tisdag 27/2, stängd på grund av sjukdom.

Men kom gärna till Breared och mät på vår egenkontrollsmätning, öppen: 08-16.30.

Använd vår e-tjänst för att boka tid hos distriktssköterska.

Läs mer om 1177 Vårdguidens e-tjänster på www.1177.se. Nu kan du boka tid direkt till vår distriktssköterskemottagning på Vårdcentralen Västra Vall när det gäller:

  •  Kontroll av blodtryck
  • Borttagning av stygn
  • Läkemedelsinjektioner

 Smidigt, säkert och när det passar dig!

Välkommen

 

Öppen blodtrycksmottagning - Drop In

Tisdag-fredag: 15.00-16.00 på distriktssköterskemottagningen, Västra Vall. Hit kan du komma och få ditt blodtryck kontrollerat utan att beställa tid.
Vill du hellre nyttja möjligheten till egenkontroll av ditt blodtryck på filialen i Breared så har vi öppet måndag-torsdag 8-17, fredag 8-12.

Kontrollerna är kostnadsfria.

Välkommen!

Tidsbokad mottagning

Distriktssköterskemottagningen har även öppet för akuta besök lördag, söndag och helgdag 11.00-12.00 och 13.00-14.00. Observera att det är tidsbokad mottagning. Ring 0340-48 21 00 för att boka tid.