Distriktssköterskemottagningen Breared

Välkommen till Distriktssköterskemottagningen!

Du är välkommen att ringa till oss för att få råd eller komma till vår mottagning. All service som distriktssköterskan ger dig är kostnadsfri. Distriktssköterskorna är ansvariga för patienter som är listade på vårdcentralen Västra Vall / Vårdcentralen Västra Vall -Breared. Distriktssköterskorna har mottagning för astma, rökavvänjning, blodtryckstagning, diabetes samt kost- och motionssamtal vid övervikt. Du kan också få hjälp om du är orolig för din konsumtion av alkohol eller tabletter. På Vårdcentralen Västra Vall  har distriktssköterskorna också en hjärtsviktsmottagning. Tag kontakt med respektive distriktssköterska.

Nu kan du boka tid, omboka tid och avboka tid direkt via nätet

 BokningskalenderI vår bokningskalender ser du alla lediga tider och kan sköta mycket av din tidsbokning själv via nätet.

Du kan:

• Boka tid direkt
• Omboka tid och välj en tid som passar dig
• Avboka när du inte behöver komma
• Se din bokade tid

För att kunna boka logga in på www.1177.se
Läs mer om våra e-tjänster och hur du loggar in på www.1177.se

Tidsbokad mottagning

Distriktssköterskemottagningen har även öppet för akuta besök lördag, söndag och helgdag 11.00-12.00 och 13.00-14.00. Observera att det är tidsbokad mottagning. Se alla tider på nätet och boka direkt i vår kalender, eller ring 0340-48 04 00 för att boka tid. Mottagningen är förlagd till Vårdcentralen Västra Vall.

Blodtrycksmottagning

Drop in -mottagning på Distriktssköterskemottagningen på Västra Vall, tisdag-fredag 15-16.

Vill du hellre nyttja möjligheten till egenkontroll av ditt blodtryck på filialen i Breared så har vi öppet måndag-torsdag 8-17, fredag 8-12.

Kontrollerna är kostnadsfria.

Välkommen!