Vårdcentralen Kungsbacka

Vårt laboratorium kommer att ha ändrade öppettider under sommaren! Laboratoriet är öppet: Måndag 08.00-15.00 Tisdag 08.00-14.30 Onsdag 08.00-15.00 Torsdag 08.00-15.00 Fredag 08.00-14.30 För närvarande så har vi inga barndoser av TBE-vaccin. Vi kommer att meddela här på hemsidan när det åter finns barndoser av TBE-vaccin att tillgå.

Vårdcentralen Kungsbacka ligger på Hallands sjukhus Kungsbacka, med närhet till specialistmottagningar, röntgen, dietist, fotvårdsterapeut och apotek. Utöver läkar- och distriktssköterskemottagning har vi bland annat provtagning, barnavårdscentral, diabetesmottagning, infektionsmottagning, astma/KOL-mottagning, tobaksavvänjning, riskbruksmottagning, kurator, terapeut med KBT-inriktning, psykolog, rehab-samordnare, sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt resevaccination.

Vi kan erbjuda både planerade och akuta tider till våra läkare och sjuksköterskor, dessa bokas via 1177 Vårdguidens e-tjänster eller på telefon 0300-56 52 40.

 
Har du någon hudförändring? Inför sommaren råder vi att du tar en extra koll på dina eventuella hudförändringar. Misstänker du något, hör av dig till oss för hjälp och råd.

Vecka 24 finns det möjlighet att boka tid för kontroll av prickar på vårdcentralen

nyckelpiga

Badtofflor på strand 

Vaccinera dig inför en lyckad utlandsresa! Vi ger dig råd och utför vaccinationer för hela familjen.

Verksamhetschef Katarina Samskog

Välj eller byt vårdcentral

Välj eller byt vårdcentral - valet slår igenom direkt

Logga in  på www.1177.se och välj vårdcentral.

Läs mer om val av vårdcentral