Direkt till innehållet

Att leda in i framtiden – digital konferens

Konferens 2021

Klicka på bilden, för att se bilden större.

Att leda in i framtiden – måndagen den 6 december 2021

Vad behövs för att leda sig själv och andra i en snabbföränderlig omvärld? Hur kan vi arbeta med självledarskap, delaktighet och tillit för att skapa inkluderande och lärande organisationer - för ett hållbart samhälle?

Region Hallands lokala nämnder bjuder in till en digital förmiddag, där vi tar del av kunskap, erfarenheter och utforskar lösningar tillsammans. Boka in förmiddagen den 6 december i din kalender redan nu och skicka gärna vidare till dina medarbetare, kollegor eller andra nyckelpersoner som kan ha nytta av konferensen i sin arbetsroll.

Program och anmälan kommer efter sommaren.

Konferens 2020

Att leda in i framtiden
Klicka på bilden, för att se bilden större.

Region Hallands lokala nämnder välkomnar dig till en digital konferens där vi tar del av kunskap, erfarenheter och utforskar lösningar tillsammans.

PROGRAM -  Att leda in i framtiden (pdf)

DATUM OCH TID: den 30 november 2020, kockan 9–16

PLATS: Konferensen sänds live från Arena Varberg via Microsoft Teams. Länk skickas ut efter anmälan. Konferensen går bra att se i webbläsare och du behöver inte ha Teams installerat.

MÅLGRUPP: Dagen riktar sig till dig som arbetar med samhällsutveckling inom offentlig eller ideell sektor, oavsett om du är förtroendevald, tjänsteperson, chef eller medarbetare.

PRIS: 250 kronor exkl. moms

ANMÄLAN: Ska göras senast 13 november 2020. Extra viktigt att ange korrekt e-post och mobilnummer i din anmälan. Anmälan är bindande från sista anmälningsdag. Bekräftelse mejlas ut efter sista anmälningsdag.

Ej anställd i Region Halland: Anmäl dig här! (Anmälningstiden har gått ut - gällde 2020 års konferens).

Region Hallands anställda anmäler sig här! (Anmälningstiden har gått ut - gällde 2020 års konferens).

Frågor om anmälan besvaras av Anna Sehlstedt

Frågor om innehåll besvaras av Kerstin Delefelt