Direkt till innehållet

Vårdcentralen Tvååker

Aktuellt om coronaviruset

Här finns uppdaterad information om läget i Halland.

Vi finns för dig

Vi finns nära tillhands mitt i samhället med hela vårdcentralens tjänsteutbud under samma tak.  Här får du en trygg och långsiktig vård i alla livets skeden. Vi finns till för dig vid sjukdom eller skada och som stöd för ett hälsosamt liv. Kom till oss vid akuta besvär som infektioner, sårskador eller smärta. Du är också välkommen med kroniska besvär och sjukdomar som diabetes eller astma. Dessutom ordnar vi vaccinationer, intyg och provtagning vid behov. Praktiskt nog har vi apotek och Folktandvården som grannar i samma byggnad.

Vår tillgänglighet är god och vi arbetar tillsammans i team för att ta emot dig vid bokade besök såväl som akuta besök.

Vi erbjuder Hälsoundersökningar

Syftet är att kartlägga de viktigaste riskfaktorerna för hjärt- och kärlsjukdomar, identifiera tidiga signaler på ohälsa samt fokusera på faktorer som ökar hälsan och välbefinnandet. Du kan välja mellan den lilla eller stora Hälsoundersökningen. Läs mer om priser och innehåll här.

På gång

Vårdcentralen Halland arrangerar många intressanta aktiviteter om hälsa och om att må bra. Här kan du läsa mer om det som händer på våra vårdcentraler just nu och om de yrkesgrupper som jobbar här.

 

Öppettider och kontaktuppgifter

Verksamhetschef

Annicka Brink

 

Vårdcentralen Tvååker

Telefontider:

  • Fre: 07:30 - 15:45
  • Mån - Tor: 07:30 - 16:30

Öppettider:

  • Mån - Tor: 08:00 - 17:00
  • Fre: 08:00 - 16:00

Besöksadress:

  • Fogdevägen 1
  • Varberg

Senast ändrad: