Direkt till innehållet

Att jobba i Region Halland

Välkommen till en arbetsplats där du får möjligheten att bidra med din energi, kompetens och påverka samhället!

Som medarbetare hos oss i Region Halland är du vår viktigaste resurs och vi vill att du skall få möjligheten att utvecklas och tillsammans med oss fortsätta arbeta för att Halland blir den bästa livsplatsen.

Tillsammans gör vi Halland till den bästa livsplatsen!

Som medarbetare i Region Halland tar vi tillsammans ansvar för kompetens och nytänkande och för att forma framtiden på bästa sätt för och tillsammans med våra invånare. Vi samarbetar, lär oss av och inspireras av varandra. Vi söker kunskap och delar med oss av vår kunskap. Vi har patientens/kundens bästa i fokus och är öppna för nya synsätt och uppgifter.

Olikheter är en styrka

Vi har alla olika bakgrund, erfarenheter och sätt att tänka. Genom att ta tillvara varandras olikheter ökar vi förmågan att utveckla kvaliteten i verksamheten. I Region Halland arbetar vi medvetet för jämlikhet. Alla medarbetare ses som unika individer som ska behandlas lika efter sina förutsättningar. I Region Halland har vi nolltolerans mot trakasserier, diskriminering och repressalier.

Senast ändrad: