Direkt till innehållet

Utveckling och karriär

För oss är det viktigt att du som är nyutbildad får en bra start i din yrkeskarriär. Och det får du här!

Vi vill ligga i framkant inom tandvården och tror på individuella utvecklingsmöjligheter där varje anställd har en personlig karriär- och utvecklingsplan. Du är med och styr du din egen utveckling – hittar du utbildningar som du ser har nytta för både dig och kliniken ser vi detta som en naturlig del av din kompetensutveckling.

Specialistområden

För oss är det viktigt att du får möjlighet att jobba med och utveckla de områden du brinner lite extra för. Det betyder såklart att vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling. Vi har ett nära samarbete med specialistkliniken där det finns möjlighet till externa kurser utifrån ansvarsområde eller önskemål.

Vi har unika möjligheter för auskultationer inom specialisttandvården då vi har ett tätt samarbete. Vi kan också erbjuda unik kompetens inom exempelvis endodonti, käkkirurgi och bettfysiologi.

Vi har också ett stort fokus på chefs- och ledarutveckling. Vårt mål är att hitta bra ledare och chefer som kan ta Folktandvården framåt. Kanske är du en av våra framtida chefer?

Sommarpraktik?

Är du intresserad av en praktikplats hos oss, anmäl ditt intresse här och ange:

  • Önskat geografiskt område för praktik
  • Ungefärlig tidsperiod du är intresserad av

Vi återkopplar 2023 års sommarpraktikplatser senast v 13.

Lediga jobb just nu

Här ser du våra lediga jobb just nu

Om du inte hittar det jobb du söker – lämna gärna en intresseanmälan så tar vi kontakt med dig. Eller ta direktkontakt med någon av våra Folktandvårdskliniker.

Välkommen med din ansökan!

Senast ändrad: