Direkt till innehållet

Jobba som sjuksköterska hos oss

Som sjuksköterska i Region Halland gör du skillnad för andra människor varje dag. Här finns utmanande arbetsuppgifter och många olika karriärvägar. Du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke, oavsett om du är ny eller erfaren i din roll som sjuksköterska.

En av Region Hallands sjuksköterskor

Lediga jobb som sjuksköterska

Hos oss kan du arbeta med den inriktning inom hälso- och sjukvården som just du tycker är intressant. I Region Halland finns det alltid nya områden att utforska. Vi finns i hela Halland, vilket ger dig möjlighet att jobba där du bor och göra skillnad för människor i din närhet.

Här kan du söka fram våra lediga jobb för sjuksköterskor just nu

Om du inte hittar det jobb du söker - lämna gärna en intresseansökan så tar vi kontakt med dig.

Individanpassat program

För dig som är sjuksköterska och vill börja arbeta inom yrket igen efter att ha jobbat med annat ett tag, eller känner att du behöver fräscha upp dina kunskaper för att känna dig trygg i din yrkesroll kan vi erbjuda ett individanpassat program.

Du får en individanpassad handlingsplan och en erfaren kollega som handledare. Hur lång tid det tar att bli självgående i din yrkesroll igen beror på hur länge du varit borta från yrket och vilken erfarenhet du har med dig sedan tidigare.

Vill du bli kontaktad för att veta mer? Skicka gärna ett mail till rekrytering@regionhalland.se

För dig som studerar till sjuksköterska

Träffa oss och få veta mer om att arbeta i Region Halland

Korridorshäng

Vi besöker Högskolan i Halmstad och Campus Varberg vid ett par tillfällen varje vår- och hösttermin. Då kan du som är sjuksköterskestudent få reda på vad vi har att erbjuda som arbetsplats och dela med dig av dina tankar och förväntningar på oss. Det är drop-in som gäller, kom förbi och prata en stund när det passar dig. Datum för dessa tillfällen får du via mail eller via Region Hallands sida på Facebook.

Jobba extra som undersköterska

Efter termin fyra på sjuksköterskeprogrammet är du välkommen att jobba som undersköterska i Region Halland. Hör gärna av dig till rekrytering@regionhalland.se om du är intresserad av detta och vill veta mer.

Medarbetare berättar om sin vardag

Josefins vlogg

I vloggen möter du Josefin, sjuksköterska på barnakuten, och hennes kollegor vid sjukhusen i Halland. Du får till exempel veta mer om hur det är att jobba här och följa med bakom kulisserna i våra olika verksamheter. Du hittar vloggen på YouTube. Vloggen är just nu pausad, men du kan se tidigare avsnitt.

Hallands sjukhus på Instagram

Här kan du följa medarbetare som fyller flödet med bilder och filmer som visar hur det kan vara att arbeta i just deras yrke och på deras arbetsplats. Kontot drivs av medarbetare på samtliga förvaltningar inom Region Halland som jobbar på våra sjukhus i Halmstad, Varberg och Kungsbacka. Hallands sjukhus på Instagram

Senast ändrad: