Direkt till innehållet

Sommarjobb inom serviceområdet

Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? Vill du göra skillnad för patienter och vårdpersonal? Vi söker dig som har en stark vilja att arbeta med något viktigt i sommar!

Medarbetare i vårdnära service med en frukostvagn
Nu söker vi sommarvikarier inom vårdnära service, städning, kost eller logistik.

Vårdnära service och städning

Arbetsuppgifter för vårdnära service: patientkök, städning och förrådshantering. Du jobbar i team och samarbetar mycket, både inom teamet och med vårdpersonalen. Du har också kontakt med patienter och anhöriga. Städning av mottagningar, administrativa lokaler och allmänna ytor på Halmstads sjukhus samt vårdcentraler inom Halmstads kommun ingår också.

Köksbiträden

Arbetsuppgifter: diskning och brickdukning samt övrigt förekommande arbete i storkök. Beroende på din erfarenhet kan också produktion i varm- och kallkök, leverans av matvagnar med truck, bufféservering och arbete i kassa i lunchrestaurang bli aktuellt. Du behöver ha utbildning inom storkök och restaurang.

Vaktmästeri och logistik

Arbetsuppgifter: daglig utkörning av gods, post, kost och textilier i lokalerna på Hallands sjukhus samt olika beställningsuppdrag till vårdenheter på sjukhusen. Du behöver ha truckkort.

Drop-in-intervju 27 februari

Är du intresserad av något av jobben är du välkommen på drop-in-intervju:

Torsdagen den 27/2 2020 kl. 16:00 - 19:00 i Restaurang Galaxen på Hallands sjukhus Halmstad (ingång vid huvudentrén).

Du behöver inte anmäla dig eller söka jobbet innan.

Om du inte kan komma till våra drop-in-intervjuer, eller om du är intresserad av att jobba i Varberg eller Kungsbacka, där vi inte har drop-in-intervjuer, så går det bra att söka jobben här på webben. I annonserna kan du också läsa mer om vad jobben innebär:

Vårdnära service och Städservice Halmstad och Falkenberg

Köksbiträden till Kostservice Halmstad

Intern logistikservice Halmstad

Intern logistikservice Varberg

18 år och goda kunskaper i svenska

För alla jobben gäller att du måste ha fyllt 18 år när sommarjobbet påbörjas och att du behöver ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

 

Åsa Daugaard

HR-specialist

Epost: Asa.Daugaard@regionhalland.se

Senast ändrad: