Direkt till innehållet

Spontanansökan

Om du inte hittar någon ledig tjänst som passar dig just nu kan du skicka in en spontanansökan eller anmäla ditt intresse att vara timvikarie.

En spontanansökan innebär att du visar intresse för att arbeta hos oss men inte att du söker en specifik tjänst. Är du intresserad av specifika tjänster måste du själv bevaka och söka dessa. Våra lediga tjänster hittar du här

Inom vissa yrken och områden finns det alltid ett behov av nya kompetenta medarbetare och till dessa kan du också skicka in en så kallad spontanansökan eller anmäla intresse att jobba som timvikarie. För att din ansökan ska ”hamna rätt” i vår organisation så ber vi dig att i din ansökan specificera om du är intresserad av att arbeta på någon speciell arbetsplats inom Region Halland.

Arbetar du i ett bemanningsbolag idag och vill veta mer om vad det kan innebära att bli anställd av Region Halland? Varmt välkommen att göra en intresseanmälan, så kontaktar vi dig!

Du kan lämna in en spontanansökan eller anmäla ditt intresse som timvikarie inom följande yrken och områden:

Sjuksköterska

IT och digitalisering

Specialistsjuksköterska och barnmorska

Röntgensjuksköterska 

Medicinsk sekreterare

Biomedicinsk analytiker 

Tandvård 

Timvikarie som undersköterska eller sjuksköterska i Varberg

Timvikarie som undersköterska eller sjuksköterska i Halmstad

Observera att en spontanansökan eller intresseanmälan innebär att du kan bli kontaktad av oss i det fall vi har en matchande tjänst men att det inte finns några garantier för att du automatiskt blir det.

Välkommen med din ansökan!

Senast ändrad: