Direkt till innehållet

Vill du hjälpa till med anledning av covid-19?

Vi har under den senaste tiden mötts av ett fantastiskt engagemang från människor som vill stötta oss i denna annorlunda situation. Stort tack!

Med anledning av coronaviruset kan vi behöva fler medarbetare inom vården. Det kan också uppstå nya tillfälliga arbetsuppgifter som kan avlasta hälso- och sjukvårdspersonalen.

Här kan du snabbt lämna en intresseanmälan. Har du erfarenhet är det bra, men det är inte nödvändigt.

Tillfälliga jobb

För dig som är vårdutbildad eller är under vårdutbildning

Du som går en vårdutbildning eller är utbildad vårdpersonal och som vill ha en tillfällig anställning för att göra en insats i samband med situationen som rör covid-19.

Intresseanmälan för dig som är vårdutbildad eller är under vårdutbildning

Har du frågor, kontakta:

rekrytering@regionhalland.se

Serviceyrken - anmälan stängd tills vidare

Vi har fått väldigt många intresseanmälningar och har därför stängt intresseanmälan till serviceyrken tills vidare. Stort tack till alla som vill hjälpa oss i denna situation!

Bidra med skyddsmaterial till vården

Har du ett företag som normalt inte producerar varor för vården men har ett lager av material som kan behövas? Skulle ditt företag kunna ställa om och börja producera något utifrån vårdens behov? Är du producent eller leverantör av material för vården?

Vi tar tacksamt emot hjälp från företag och privatpersoner som kan bidra med godkända artiklar till vården.

Kontakta oss via mail: materialforstarkning@regionhalland.se

Tänk på att inte lämna material direkt till sjukhus eller vårdcentraler, eftersom det är svårt att hantera praktiskt och logistiskt. Kontakta oss först.

Tack!

Senast ändrad: