Direkt till innehållet

Lediga jobb

Vill du bli en av oss? Här hittar du våra lediga jobb, sortera gärna på det område du är intresserad av.

Hittar du inget passande jobb just nu? Prenumerera på våra lediga jobb.

Områdeschef till Städ och Vårdnära service, Regionservice

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2019-05-02

Sista ansökningsdag: 2019-05-16

Om arbetsplatsen

Regionservice levererar stöd- och servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildning, upphandling, intranät och it/tele. Regionservice är i ett utvecklingsarbete med att leverera mer standardiserade tjänster. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet med grunden utifrån ett Facility Managament-koncept.

Städ- och Vårdnära service verkar inom hela Region Halland och har ca 250 anställda. Idag leds verksamheten av en områdeschef och fem avdelningschefer. Verksamheten har nyligen genomgått en stor förändring från att ha varit en traditionell städorganisation till att bli en vårdnära service- och städorganisation. Vårdnära service innebär att ett team ansvarar för den vårdnära servicen inom delar av Region Hallands verksamheter. Serviceteamet samarbetar nära vårdpersonalen för att göra patientflödet så smidigt som möjligt och bidra till hög kvalitet.

Din roll hos oss

Uppdraget som områdeschef för Städ- och Vårdnära service innebär att styra och leda verksamheten med fokus på resultat, engagera och motivera medarbetare samt vara arbetsgivarens representant med kärnverksamheten i fokus. Du har ett övergripande, strategiskt ansvar för verksamheteten och ett långsiktigt perspektiv i din ledarroll, där du leder genom dina chefer. Genom ett proaktivt förhållningssätt skapar du förutsättningar för dina avdelningschefer att i sin tur kunna ta sitt ansvar. Du ingår i Regionservice ledningsgrupp och lyder under förvaltningschefen.

I rollen ingår att tydliggöra mål och uppdrag för verksamheten, samt att planera, utveckla och följa upp i dialog med kunderna/uppdragsgivarna. Du kommer att tillsammans med ledningsgruppen vara en del av strategiska utvecklingsarbetet inom Facility Managament. Regionservice tillämpar fyraåriga chefsförordnanden med en tillsvidareanställning som grundanställning.

Placeringsort är Halmstad alternativt Varberg.

Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av ett flerårigt ledarskap i en större drifts-, leverans- och/eller serviceorganisation. Vi förutsätter att du har varit ledare för andra ledare. Du har intresse av och förståelse för att arbeta i en politisk styrd organisation, gärna med ett stort samhällsengagemang. Du har en relevant högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande.

Som person söker vi dig som är van att arbeta utifrån ett affärsmässigt perspektiv, du sätter alltid kvalitet och resultat i förhållande till kostnad. Du ska ha ett tydligt ledarskap och har erfarenhet av att leda i förändring, vara lösningsorienterad och ha en god samarbetsförmåga. Du ser helheten men också hur olika delar samverkar. Erfarenhet från strategiskt utvecklingsarbete inom Facility Managament är meriterande.

Vi söker framförallt dig som med ovan angiven bakgrund med stort engagemang ser verksamhetens möjlighet att på ett aktivt sätt bidra till utvecklingen i Region Halland.

Körkortsinnehav är en förutsättning för att söka tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.


 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/35
Publicerat 2019-05-02
Sista ansökningsdag 2019-05-16
Senast ändrad: