Skärpta råd i Halland

Smittspridningen av covid-19 ökar snabbt i Halland. De skärpta råden är förlängda och gäller till den 13 december. Läs mer på 1177.se.

Skärpta råd i Halland

Direkt till innehållet

Ögonläkare till ögonmottagningen

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2020-06-23

Sista ansökningsdag: 2020-07-31

 

Om arbetsplatsen

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg, dessutom bedriver vi verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Tillsammans är vi 3 500 personer som jobbar för att ge bästa möjliga vård till hallänningarna, inklusive specialistvård med hög kvalitet och tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att vi får så höga resultat i nationella mätningar och vi jobbar systematiskt för att ständigt förbättra oss.

Ögonkliniken har en stor mottagning i Halmstad med egen operationsenhet och tillgång till slutenvårdsplatser på sjukhuset. Mottagningen befinner sig i entrébyggnaden högst upp med ljusa och mycket fina lokaler och modern teknisk utrustning. I Varberg finns en mindre mottagningsverksamhet. Kungsbacka har också en mottagningsverksamhet som vi samarbetar nära med. Årligen genomförs cirka 20 000 läkarbesök, runt 24 000 övriga vårdbesök och 1 600 operationer. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, ortoptister, optiker, undersköterskor och medicinska sekreterare. Kliniken har ca 80 medarbetare.

Om arbetet

På kliniken finns en bred kompetens och goda möjligheter till handledning och kompetensutbildning. Vi bedriver en mottagningsverksamhet och operationsverksamhet i våra egna lokaler samt på central operation. Forskning bedrivs på kliniken utöver flera utvecklingsprojekt där läkargruppen är engagerad. Från Halmstad utgår en jourlinje för hela Halland som vi bemannar. På ögonkliniken finns ett aktivt förändringsarbete med stort engagemang och drivkraft i samtliga yrkesgrupper. Kliniken arbetar teambaserat och de olika teamen utvecklas och förbättras ständigt. Stor möjlighet finns till förbättringsarbete och utveckling. Kliniken har en stabil bemanning och ett gott rykte i ögonsfären. Jour/beredskap ingår i tjänsten. 

Om dig

Vi söker nu en läkare som är specialist inom oftalmologi och alla subspecialiseringar kan vara av intresse men särskilt söker vi efter glaukomintresserad läkare eller en läkare med bred erfarenhet som gillar att jobba med mottagningsverksamhet. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta i team och du ser det som en självklarhet med ett gott bemötande mot patienter, deras närstående och medarbetare. Du är kommunikativ och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du är även en driven framtidsvisionär som vill arbeta med att utveckla ögonsjukvården. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering planerar vi att hålla intervjuer:

7/8 13.00/14.00

14/8 13.00/14.00/15.00

Om oss
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/414
Kontakt Minna Idoffsson, verksamhetschef, 035-13 46 77
Facklig företrädare Kristina Fromm, Hallands läkarförening, 035-14 78 17
Publicerat 2020-06-23
Sista ansökningsdag 2020-07-31
Senast ändrad: