Direkt till innehållet

Skötare sökes till PIVA, vuxenpsykiatrisk heldygnsvård, Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100%. Vikariat 6 månader med ev. möjlighet till förlängning.

Publicerad: 2020-09-22

Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Sök tjänsten

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Psykiatriska akutmottagningen och psykiatriska intensivvårdsavdelningen ligger på psykiatriska kliniken i Varberg. Vi bedriver verksamhet dygnet runt och har åtta vårdplatser på avdelningen. Arbetet sker i nära samarbete med de psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i länet.

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan.

Som skötare på PIVA får du möjligheten att ge psykiatrisk omvårdnad inom psykiatrins breda spektrum och du arbetar både på mottagningen och inne på avdelningen. Du arbetar närmast patienten och i ditt arbete ingår exempelvis daglig omvårdnad, provtagning, stödsamtal samt dokumentation i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden

I vår verksamhet ser man till hela människan och vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden.

Tjänsten innebär rotationstjänstgöring, dag, kväll och natt.

Om dig

Vi söker dig som har fullgjort skötarutbildning (Omvårdnadsprogrammet eller Vård- och omsorgsprogrammet alternativt äldre program) med lägst betyg Godkänd i samtliga kurser.
Du skall inom ramen för utbildningen ha Psykiatri 2, 200 poäng, alternativt kurs Psykiatri inom tidigare utbildningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom det psykiatriska området. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav för tjänsten.
Vidare är det en fördel om du är insatt i lagarna som styr vården inom psykiatrin. Då arbetet innebär en hel del journalföring är det viktigt att du har god datorvana.

Att arbeta som skötare hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Du är en trygg och stabil person som har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan hantera stressfyllda situationer. Avdelningen består av team med flera professioner och därför är god samarbetsförmåga av yttersta vikt. Ett positivt och professionellt förhållningssätt samt ett gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater är något annat vi förväntar oss. Vi uppskattar lyhördhet och förmåga till helhetstänkande kring patienten. Därtill ser vi att mod och vilja att utvecklas i din roll som skötare är andra viktiga egenskaper hos dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. 

Om oss
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Vikariat 6 månader med ev. möjlighet till förlängning.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/673
Kontakt Kristin Kolbe, avdelningschef, 0720-85 89 01
Facklig företrädare Christer Eriksson, Kommunal, 0340-48 18 48
Publicerat 2020-09-22
Sista ansökningsdag 2020-10-18

Sök tjänsten