Direkt till innehållet

Specialistläkare sökes till Kvinnokliniken, Hallands sjukhus Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2020-09-30

Sista ansökningsdag: 2020-10-31

 

Kvinnokliniken Halland är uppdelat på två utbudspunkter; Halmstad och Varberg. Klinikerna är jämnstora och har gemensam verksamhetschef, på varje ställe finns en läkarchef. Kvinnokliniken Halland har cirka 4 300 förlossningar per år jämnt fördelat mellan Halmstad och Varberg. Neonatalavdelning finns i Halmstad. Dygnet runt neonatal jour i Varberg.

KK Varberg

Vi söker nu en ny kollega till oss på KK Varberg, där du kommer att mötas av en trevlig arbetsplats med högt i tak. Vi utbildar både ST-läkare och kandidater från Göteborgs universitet. Varbergs förlossningsavdelning har cirka 2 200 förlossningar per år och har ett grundmurat gott rykte. Ultraljudsverksamheten är väl utbyggd med hög kompetens för bl.a. second opinion. Våra läkare inom obstetriska teamet arbetar även med mödravård i norra Halland i samarbete med kvinnohälsovården i separat regi och förvaltning.  

Det finns en bred gynekologisk verksamhet med benign och malign gynekologi. Öppen och robotassisterad kirurgi. Välutvecklad onkologisk verksamhet.

Vårdavdelning bestående av åtta vårdplatser med både elektiv och akut vård.

Relativt nybyggt BB med enbart enkelrum.

Både inom obstetriken och gynekologin arbetar vi i nära kontakt med team i Halmstad och Västra Götaland.

Som specialistläkare hos oss kommer du att arbeta inom både obstetrik och gynekologi. Senare specialisering av tjänstgöringen kan diskuteras. Jourtjänstgöring ingår i tjänsten.

Anställningen är på Kvinnokliniken Hallands sjukhus med placering i Varberg. 

Om dig

Vi söker specialistläkare inom gynekologi/obstetrik. Du är ansvarstagande och har förmåga att såväl samarbeta som att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/676
Kontakt Anders Odeback, Läkarchef , 0340-64 79 85
Facklig företrädare Johan Dennefors, Läkarförbundet, 0340-48 14 87
Publicerat 2020-09-30
Sista ansökningsdag 2020-10-31
Senast ändrad: