Direkt till innehållet

Fastighetstekniker sökes till Munkagårdsgymnasiet

Ort: Tvååker

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2020-12-02

Sista ansökningsdag: 2020-12-21

Sök tjänsten

Våra elever ska bli företagsamma, yrkeskunniga, nyfikna, hållbara, framtida entreprenörer inom djurvård, lantbruk, skog och trädgård.

Om arbetsplatsen

Munkagårdsgymnasiet i Tvååker bedriver gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet och vuxenutbildning inom trädgård. Vi utbildar ungdomar inom  djurvård, lantbruk, skog och trädgård. Åldersgruppen 16-19 år är en spännande tid, eleverna går från ungdom till ung vuxen på tre år. Vi som arbetar på skolan trivs i vårt arbete där vi tillsammans med eleverna förenar teori med praktik. Kopplingen mellan huvud och hand förbereder eleven för yrkeslivet.

Munkagårdsgymnasiet har som mål att vara en klimatpositiv skola 2030.

Vi söker nu dig som vill arbeta med drift, underhåll och utveckling av skolans fastigheter.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av fastighetsskötsel av skolans olika lokaler där även elevboende ingår. Du kommer också att utföra vanligt förekommande vaktmästeritjänster som service och underhåll. Vi är hyresgäster till Region Halland där utveckling av verksamheten så som anpassning av lokaler eller utbyggnad av skolans lokaler sker i projektform och vi ser att du är intresserad av att bidra till utvecklingen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av teknik och har några års erfarenhet av fastighetsskötsel. Körkort B är ett krav, högre körkortsbehörighet är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket samt goda datorkunskaper.

Har du erfarenhet från något av nedanstående är detta meriterande:

  • Fastighetsstyrning
  • Faciliate/Landlord/Exodrift
  • VVS
  • El/Styr/Regler
  • Bygg/Projektstyrning

Vi söker en positiv och drivande kraft som ser problemlösningar. Arbetet innebär arbete i team med kollegor och med ungdomarna, därför förutsätter vi att du har god samarbetsförmåga. Samtidigt har du förmågan att arbeta självgående. Du bidrar till ett gott arbetsklimat i teamet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tvååker
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/899
Kontakt Christer Holm, driftledare, 0708-65 44 03
Facklig företrädare Mats Persson, Kommunal, 0346-57 508
Publicerat 2020-12-02
Sista ansökningsdag 2020-12-21

Sök tjänsten