Direkt till innehållet

Barnmorska/Sjuksköterska sökes till Gynekologiska enheten Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-01-19

Sista ansökningsdag: 2021-02-15

Sök tjänsten

Kvinnokliniken

Kvinnokliniken i Halland är fördelad mellan Hallands sjukhus Halmstad och Varberg. På båda orter finns förlossning, BB samt gynekologisk enhet som inrymmer slutenvårdsplatser och öppenvårdsgynekologi.  Nu söker vi barnmorska/sjuksköterska till den gynekologiska enheten i Halmstad med placering på gynekologimottagningen.

Gynekologimottagingen är uppbyggd av olika team inom telefonrådgivning, abort, fertilitet, dysplasi, inkontinens, operation, vulva, endometrios och onkologi. Här arbetar läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sexolog och kurator. Mottagningen är öppen dagtid måndag till fredag och under öppettiden ansvarar vi också för den gynekologiska akutmottagningen. Hos oss ingår du i ett härligt team med fokus på att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

Om arbetet 

Som barnmorska/sjuksköterska på Gynekologimottagningen arbetar du med telefonrådgivning, omhändertagande av akutpatienter och du ingår samtidigt i något av de team som finns representerade på mottagningen. Rollen i det specifika teamet innebär ansvar för att driva arbetet. Som barnmorska har du även egen mottagning vilket bland annat innebär abortrådgivning, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning. Arbetet är mycket varierande och du arbetar med kvinnor i alla åldrar.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska alternativt sjuksköterska med minst några års erfarenhet i yrket. Som barnmorska behöver du förskrivningsrätt. Tjänsten kräver förmåga att arbeta självständigt och för att kunna driva såväl det dagliga arbetet som utvecklingsarbete, behöver du även ha god initiativförmåga.

Då mycket av arbetet genomförs i team är det också viktigt med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Förmåga att prioritera och att vara flexibel är viktiga egenskaper, då arbetstempot varierar. Du har god förmåga att hantera det svenska språket i både tal och skrift. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du ingå i ett positivt och glatt team som tillsammans arbetar mot samma målsättning; att ge våra patienter den absolut bästa vården?

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/54
Kontakt Maria Moberg, avdelningschef, 035-13 66 36
Facklig företrädare Maria Löfgren, Vårdförbundet, 035-13 10 00 (vxl)
Publicerat 2021-01-19
Sista ansökningsdag 2021-02-15

Sök tjänsten