Vaccinationsbokningen tillfälligt stängd!

Vaccinationsbokningen mot covid-19 är tillfällig stängd. Anledningen är bland annat försenade vaccinleveranser.

Läs mer här

Direkt till innehållet

Vi söker Undersköterskor till avd. 2B/C Kirurgikliniken, natt och dag

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 75%. Region Halland erbjuder dig heltid, 25% arbetstiden kan komma att erbjudas vid bemanningsenheten.

Publicerad: 2021-02-24

Sista ansökningsdag: 2021-03-14

Kirurgikliniken Varberg består av en mottagning och två vårdavdelningar. Vårdavdelning 2B med inriktning på övre gastroenterologi och bröstkirurgi samt KAVA (kirurgisk akutvårdsavdelning). Vi har åtta KAVA-platser dit patienterna kommer direkt från akutmottagningen. Patienterna kommer till vårdavdelningen från väntelistan för operation, utredning och från akutmottagningen. Avdelningen har 24 vårdplatser.

Vårdavdelning 2C med inriktning på kolorektal kirurgi. Avdelningen har 12 vårdplatser. Palliativ vård och vård i livets slutskede är också en del av verksamheten på avdelning 2B/C.

Vi söker nu flera undersköterskor, både tillsvidare och vikariat:

  • Nattjänst: 1 tillsvidare och 1 vikariat på 9 månader, båda tjänstgöringsgrad 75 (+ 25% i bemanningsenheten).
  • Dagtjänst: 3 undersköterskor tillsvidare och 4 vikariat på 9 månader, samtliga har tjänstgöringsgrad 75 (+ 25% i bemanningsenheten).
  • Rotationstjänst: 1 vikariat på ca 9 månader, tjänstgöringsgrad 75 (+ 25% i bemanningsenheten).

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska innebär vanligt förekommande undersköterskeuppgifter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din kompetens inom flera områden. Som medarbetare hos oss blir du delaktig i vårt team med hög kompetens och god gemenskap. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll och helg.

Som undersköterska tror vi att du vill ha:
• God arbetsmiljö
• Strukturerad inskolning
• Mentorskap
• Kompetensutveckling

Detta och mer därtill kan vi erbjuda dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med tidigare erfarenhet från undersköterskeyrket. Erfarenhet av journalsystemet VAS är meriterande, likaså om du har läst Akutsjukvård/sjukvård 200 poäng och Medicin 2 100 poäng i din utbildning.

Samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper hos dig. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och bemötande och du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat. Du har även ett intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad 75%. Region Halland erbjuder dig heltid, 25% arbetstiden kan komma att erbjudas vid bemanningsenheten.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/130
Kontakt Sofia Gunnesson, biträdande avdelningschef, 0340-64 69 40
Facklig företrädare Anette Henningsson, Kommunal för dagtjänsterna, 0340-48 10 00 (vxl)
Inger Ahlin, Kommunal för natttjänsterna, 0340-48 10 00 (vxl)
Publicerat 2021-02-24
Sista ansökningsdag 2021-03-14
Senast ändrad: