Vaccinationsbokningen tillfälligt stängd!

Vaccinationsbokningen mot covid-19 är tillfällig stängd. Anledningen är bland annat försenade vaccinleveranser.

Läs mer här

Direkt till innehållet

Tandhygienist sökes till Folktandvården Vallås

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100% (Vi kan tillgodose deltid)

Publicerad: 2021-02-23

Sista ansökningsdag: 2021-03-09

Välkommen till Folktandvården Vallås! Vi är ett härligt gäng med god sammanhållning som nu söker en tandhygienist till vår klinik.

Om arbetsplatsen

Vår hemtrevliga folktandvårdsklinik finns i Vallås centrum. Vi är i dag ett glatt gäng som ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik tandvård med patienten i fokus. Vi har nio behandlingsrum och som tandhygienist kommer du att bli en del i våra team av totalt 22 medarbetare.

Folktandvården Vallås vision är: "Patienter ska få komma när de har behov". Vårt mål är: "Rätt ifyllda tidböcker med personal som trivs". Vi tror att medarbetare med stora möjligheter att påverka arbetstider och schema är nöjdare medarbetare, likaså att man får tid avsatt för administrativa uppgifter. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. Vi har en väl utformad värdegrund där innebörden handlar om hur det är att jobba i en grupp som trivs, håller ihop, utvecklar och förbättrar. Hos oss får du som medarbetare omväxlande arbetsuppgifter och ansvar utifrån ditt intresse och önskemål samt verksamhetens behov. Det är också viktigt att våra medarbetare får kompetensutveckling, vilket sker genom en individuell utvecklingsplan. Vi har delaktiga och engagerade medarbetare med väl fungerande mötesforum där alla kommer till tals.

Du får gärna läsa mer om oss och vår verksamhet på:
http://www.regionhalland.se/vard-halsa/hitta-din-vard/folktandvarden-vallas

Om arbetet

Nu söker vi en ny kollega. I rollen som tandhygienist kommer du att få använda hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Vi söker dig som har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård. Vi satsar på kompetensutveckling och bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Då vi idag har två relativt nya tandhygienister på kliniken är det önskvärt att du har några års erfarenhet och gärna också handledaregenskaper, men det är inget krav. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift, samt goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig med engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du tar ansvar och har ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga, förmåga att vara flexibel i ditt arbete samt att du bidrar till ett gott medarbetarskap.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% (Vi kan tillgodose deltid)
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/199
Kontakt Anne Hemberg Jess Klinikchef , 0735-41 47 54
Facklig företrädare Johanna Fransson, SRAT, 035-14 60 60
Publicerat 2021-02-23
Sista ansökningsdag 2021-03-09
Senast ändrad: