Direkt till innehållet

Sjuksköterska natt för vikariat till Akutmottagningen

Ort: Varberg

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 80-100%, vikariat på ett år

Publicerad: 2021-03-15

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Sök tjänsten

På Akutmottagningen arbetar 120 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov. Vi har ca 40 000 besök per år, vilket ställer höga krav på våra processer och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa. 

På Akutmottagningarna Hallands sjukhus Halmstad och Varberg arbetar vi enligt en arbetstidsmodell som är framtagen tillsammans med Vårdförbundet. Modellen innebär att sjuksköterskor på akutmottagningarna under nio månader om året arbetar 32 timmar per vecka. De tre sommarmånaderna är arbetstiden 40 timmar per vecka för dag- och kvällsarbete och 36 timmar per vecka för dem som arbetar enligt rotationsschema. 

Den minskade veckoarbetstiden ger dig som sjuksköterska mer ledig tid för återhämtning och reflektion, vilket ger förutsättningar för en hållbar arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Hos oss på Akutmottagningen i Varberg erbjuds du möjlighet till utveckling, nya utmaningar och ett gott kamratskap. Här finns tillfälle att växa inom dina kunskaper i barn, medicin, kirurgi, ortopedi och urologi, samtidigt som du får ta del av kontinuerlig internutbildning och uppdatering inom vårt verksamhetsområde.

Som nattsjuksköterska är din veckoarbetstid 32 tim/v året runt. Den minskade veckoarbetstiden ger dig mer ledig tid för återhämtning och reflektion, vilket ger förutsättningar för en hållbar arbetsmiljö

Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år natt, men det finns möjlighet att arbeta 80% natt och 20% dag om så önskas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet kring RETTS och triagering av patienter. 

För att trivas hos oss behöver du ett gediget engagemang och intresse för ditt yrke samt en vilja att fortlöpande utvecklas i din kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%, vikariat på ett år
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/217
Kontakt Harriet Larsson, avdelningschef, 0340-48 13 32 Catarina Svensson, bitr avdelningschef, 0340-48 11 02 Linda Arvidsson, bitr avdelningschef, 0340-58 02 60
Facklig företrädare Nanna Lilleberg, Vårdförbundet, 0340-48 10 00 (vxl)
Linnea Player Pellby, Vårdförbundet, 0340-48 10 00 (vxl)
Publicerat 2021-03-15
Sista ansökningsdag 2021-04-30

Sök tjänsten