Direkt till innehållet

Specialist-/övertandläkare i oral protetik

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-03-09

Sista ansökningsdag: 2021-04-23

Sök tjänsten

Tycker du om att arbeta i team och har ett intresse för utveckling och förbättring? Då är du välkommen att söka tjänsten som övertandläkare till tand- och käkprotetik hos oss på specialisttandvården Hallands sjukhus Halmstad. 

Om arbetsplatsen

Specialisttandvården består av två enheter placerad i Halmstad och Varberg. På kliniken arbetar cirka 80 personer och här finns samtliga odontologiska specialiteter representerade. Kliniken har en lång tradition av utbildnings-, forsknings- och utvecklingsarbete. Vi bedriver specialistutbildning och efterutbildning för tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. 

På avdelningen för tand- och käkprotetik utför vi behandlingar av patienter som har remitterats från övriga verksamhet på sjukhuset samt från privata och offentliga vårdgivare. Vi utför all typ av protetisk rehabilitering inklusive käk- och ansiktsprotetik. 

Arbetsuppgifter



Om dig

Du är legitimerad tandläkare med specialistkompetens inom oral protetik. 

Som person sätter du patienten i fokus, vilket innebär att du är social och ödmjuk. Du är flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt och har ett naturligt gott bemötande mot patienter och medarbetare. Du arbetar gärna i team och har en positiv inställning till samarbete över ämnesgränser. Du är kvalitetsmedveten och har ett intresse för utveckling och förbättringar. Du kommer med kreativa lösningar när problem uppstår. 

Till din ansökan vill vi att du bifogar Socialstyrelsens legitimationsbevis samt bevis på specialistkompetens. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/232
Kontakt Peter Abrahamsson, Verksamhetschef, 035-17 45 13
Facklig företrädare Daniela Landys Borén, SACO, 0340-48 04 93
Publicerat 2021-03-09
Sista ansökningsdag 2021-04-23

Sök tjänsten