Direkt till innehållet

Avdelningschef till Ortopediklinkien

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-04-09

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Sök tjänsten

Om arbetsplatsen

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Ortopedikliniken ingår i verksamhetsområde 3 som har i uppdrag att förse invånarna i Halland med akut och planerad specialistvård inom urologi, ortopedi samt kirurgi och onkologi. Därutöver ingår i uppdraget att erbjuda välfungerande anestesi- och intensivvård i den omfattning som krävs för att lösa sjukhusets uppdrag.

Ortopediklinikens enhet i Varberg består av en vårdavdelning och en mottagning. Avdelning 3BC består av 32 vårdplatser fördelade på 22 vårdplatser med inriktning akut ortopedi samt 10 vårdplatser med inriktning elektiv ortopedi. De elektiva vårdplatserna är organiserade för 5-dagars vård. I Varberg finns två avdelningschefer, en med ansvar för den elektiva processen och en med ansvar för den akuta processen. Den har tjänsten avser den akuta processen.

Om arbetet

Du kommer att ha ansvar för den ortopediska akuta processen på avdelning 3BC i nära samarbete med avdelningschefen för den elektiva processen där det ingår delat ansvar för medarbetarna. Du kommer att ha ansvar för personal, daglig drift, arbetsmiljö, produktion och ekonomi. Som avdelningschef har du ett nära samarbete med kollegorna i Halmstad och med övriga enheter inom verksamhetsområde 3 i alla frågor som rör den ortopediska verksamheten.

Alla avdelningschefer är underställda klinikens biträdande verksamhetschef och ingår i klinikens ledningsgrupp där du har en viktig och aktiv roll. Vi erbjuder ett introduktionsprogram som är anpassat efter dina tidigare erfarenheter och du kommer att få ta del av regionens utbildningar för chefer och sjukhusets forum för chefer. 

Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har annan för tjänsten adekvat utbildning. Vi fokuserar på ledarskapet samt öppenhet för nytänkande och utveckling. Som ledare är du kommunikativ och ödmjuk med god förmåga att involvera, engagera och motivera dina medarbetare i såväl det dagliga arbetet som inom strategiska utvecklingsområden. Du har ett fokus på att skapa delaktighet bland dina medarbetare och är van att driva utvecklingsarbete och att leda i förändring.

Vi lägger stor vikt personlig lämplighet och ser det som meriterande med tidigare erfarenhet av ledande befattning.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/251
Kontakt Annika Tyledal, Bitr. verksamhetschef, 035-17 43 43
Facklig företrädare Facklig förträdare kontaka: Per Johansson HR, 035-13 11 49
Publicerat 2021-04-09
Sista ansökningsdag 2021-04-30

Sök tjänsten