Vaccinationsbokningen tillfälligt stängd!

Vaccinationsbokningen mot covid-19 är tillfällig stängd. Anledningen är bland annat försenade vaccinleveranser.

Läs mer här

Direkt till innehållet

Tandsköterska sökes till Folktandvården Kolla, Kungsbacka

Ort: Kolla

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-03-22

Sista ansökningsdag: 2021-04-23

Vi behöver bli flera, är du vår blivande kollega?

Om arbetsplatsen

Folktandvården Kolla ligger i den nya stadsdelen Kolla Parkstad i centrala Kungsbacka. Kliniken öppnade hösten 2014 och är samlokaliserad med Vårdcentralen Kolla i ljusa moderna lokaler. Kliniken består av tre behandlingsrum och har gemensam reception, väntrum och personalutrymmen med vårdcentralen.

Kliniken har ett nära samarbete med Folktandvården Bua med gemensam verksamhetschef och kliniksamordnare. Personalen består av två tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Vi arbetar hälsoinriktat och erbjuder Frisktandvård till våra patienter.

Om arbetet

Kliniken är en liten arbetsplats så delaktighet och ansvarstagande för sitt uppdrag är viktigt. Som tandsköterska har du ett varierat arbete med arbetsuppgifter som delas mellan kolleger över veckan vilket innefattar assistans vid undersökningspass och vid patientnära behandlingar, sterilarbete och klinikadministration. Du kommer också att ha egna pass med profylaxpatienter samt hålla i BVC och 1-års information för föräldrar.

Vid personalvakanser kan arbete på annan klinik bli aktuellt under kortare tid.

Om dig

Vi söker dig som har godkänd svensk tandsköterskeutbildning. Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift är ett krav. Vi har ett datoriserat journalsystem (VAS), så vi ser att du har goda IT-kunskaper då vi jobbar i många digitala system.

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och vara delaktig i klinikens alla arbetsuppgifter. Du kommer även att arbeta självständigt med patienter.

Vi värdesätter personliga egenskaper som initiativförmåga, engagemang och att ha ett helhetstänk till alla arbetsuppgifter på kliniken. Du skall ha lätt för att samarbeta och ha intresse och engagemang att delta i förändringsarbete för att utveckla verksamheten.

Är du redan yrkesverksam som tandsköterska är detta meriterande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde i April eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kolla
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/278
Kontakt Gunilla Nyström, Verksamhetschef, 076–696 52 42
Facklig företrädare Ann-Catrine Bengtsson, Vision, 0705-15 47 51
Publicerat 2021-03-22
Sista ansökningsdag 2021-04-23
Senast ändrad: