Direkt till innehållet

Tandsköterska till Folktandvården Tvååker!

Ort: Tvååker

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-03-26

Sista ansökningsdag: 2021-04-20

Sök tjänsten

Välkommen till oss i Breared och Tvååker. Vi satsar på bra samarbeten mellan våra två kliniker, utveckling av verksamheten och utbildning för medarbetare – vi vill också att det ska vara roligt att gå till jobbet! Tandvårdsklinikerna i Breared och Tvååker har ett nära samarbete och delar gemensamma nämnare som klinikchef, planeringsdagar, APT och personal vid behov.

Nu söker vi en tandsköterska till den lite mindre folktandvården i Tvååker, som har tre behandlingsrum och 6 medarbetare. Det finns goda förbindelser till kliniken i Tvååker som ligger precis intill E6:an. Region Halland erbjuder också förmånliga leasingalternativ för bil och elcykel, för den som är intresserad av det.

Som tandsköterska hos oss möter du ett glatt gäng med en god sammanhållning och högt i tak. Vi jobbar nära varandra i team och där alla tar ett stort ansvar för att klinikerna ska fungera så bra som möjligt för våra patienter. Vi är också måna om att hjälpa och stötta varandra. Här känner vi en trygghet till varandra i det dagliga arbetet.

Om arbetet

I rollen som tandsköterska kommer du att arbeta i team med tandläkare och tandhygienister. I arbetet ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom assistans, reception, sterilarbete och profylax.

Som nyanställd får du en handledare och god stöttning av dina kollegor. Du kommer få ta del av ett introduktionsprogram som kommer att anpassas efter dina behov. I introduktionen ingår också Folktandvårdens gemensamma dagar för nyanställda och utbildning i journalsystemet.

Om dig

Du har en tandsköterskeexamen. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Du sätter patienten i fokus och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du har förmågan att förstå och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv för klinikens bästa. Du är intresserad av systematiska förbättringar och bidrar till kunskapsutbyte. Att driva idéer och söka nya arbetssätt är något som engagerar dig. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, flexibilitet, samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer. 

 

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tvååker
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/285
Kontakt Linnea Berg, verksamhetschef, 0768 – 54 86 50
Facklig företrädare Ayshegyul Salibram , 0340-480426
Publicerat 2021-03-26
Sista ansökningsdag 2021-04-20

Sök tjänsten